Ugen der gik #3

Tja, eksamensforberedelse samtidig med det andet ved studiet skal passes. 2 “fridøgn” gav da lidt..

Endnu en uge med forberedelse til den kommende eksamen, endnu en uge, hvor alt andet ved studiet også skal passes – og tusinde af sider skal læses.

Ej, den sidste uge har ikke været den værste på forberedelseskontoen til fagene, men den skide eksamen presser sig på. Det er bare lige om lidt. Og det kan man nemt mærke.

Færre måder op til timerne på studiet og færre har forberedt sig. Ja, så sidder man der, som enlig og alene mor til en datter på 3 og er nærmest en af de eneste, der har forberedt sig. Så bliver man sq lidt sur.. Og så igen, det er jo ris til egen røv ved de ander.. Never mind! Der er nærmest kun 15 måneder tilbage, så er jeg færdig med den professions bachelor som lærer – forhåbentligt!

Og så er der jo lige hende Zara

Hun tog i sommerhus med mine forældre mandag aften og indtil onsdag middag. Det var alligevel lige lidt konge med fritid, i en travl tid.

Kender I det, at man føler det var i går, man sad og tænkte på;

Hvornår er der nogen, der tilbyder at tage hende med et par dage?

Der var hun vel få måneder, første gang jeg tænkte det. Haha.. Og nu, der tager hun i sommerhus med mine forældre, helt uden mor. Hun nyder det! Det er hendes frirum og fritid. Jeg tænker hun mange gange har lige så meget brug og behov for at komme væk fra mig, som jeg har det med, at hun kommer væk fra mig.

Jeg bliver sq idiot af at høre “MOR” dag ud og dag ind. Der kommer bare næppe et tidspunkt, hvor der bliver kaldt “far” indimellem. Så ja, der bliver kaldt mor RIGTIG MANGE GANGE i løbet af en dag – også en dag, hvor hun har været i børnehave.

Er der de her perioder, hvor børnene ikke tør noget, uden deres forældre, og hvor de konstant vil være sikker på de er i nærheden?
Just wondering! 🙂

2 (!!) friaftener

Jeg gav mig selv den “belønning” at læse forberedelse til tirsdag mandag aften, efter hun var taget afsted. Havde brugt studiedagen i Føtex, så det skulle jo indhentes på et andet tidspunkt, mener denne pligtopfyldende mor!
Jeg kunne jo også bare have været ligeglad, men nej, I am NOT!

Tirsdag aften tog jeg med en veninde ud og spiste en masse sushi og et par kopper varmt efterfølgende. Det var virkelig hyggeligt! Vi kommer sådan til at snakke om minder og gamle dage, helt gamle dage, ferieminder og hvornår det nu lige var, vi mødte de forskellige mennesker.

Det er en befrielse at have så gode minder og så gode veninder! Selvom alt det rejseri havde sin ende over nogle måneder (stay tuned i “Forelsket syd for Alperne”).

The end

… på ugen. Her sidder jeg, søndag aften. Klokken runder snart de 22. Har forberedt det sidste til endnu en forberedelsesdag med min praktikmakker i morgen.

Godt der snart er en ende på den eksamen.

Og ak ja, så starter den næste jo blot…

Håber I alle sammen har haft en fantastisk uge og en super skøn weekend! Det har jeg, trods alt 😉

Skriv et svar