Sommerferie i Jesperhus Feriepark

Jeg kunne ikke have givet min datter en bedre ferie, end vores ferie i Jesperhus ..
En ferie, der fik alle sanserne i spil!

Hugo fik en High-Five.

Indlægget indeholder ikke reklame, blot en fortælling om vores mega fede ferie i Jesperhus Feriepark.

Sidste år havde et hold venner været på ferie i Jesperhus Feriepark. De havde boet i en junglehytte i 5 dage.
Da de kom hjem snakkede de udelukkende godt om stedet og jeg var hurtigt solgt; vi skulle prøve det!

Tilbage i januar bestilte vi vores ferie, 4 overnatning, 5 dage, i en junglehytte i Jesperhus feriepark.

På forhånd kendte jeg kun til blomsterparken, hvilken jeg sidst så, da jeg var en lille pige, så ja, det er mange år siden! Derudover havde vi hørt de gode anbefalingerne fra mit hold venner og hvad vi nu kunne se og læse på deres hjemmeside.

Vi bookede en junglehytte i uge 33, med 4 overnatninger.

Indhold i prisen

Leoparden.

Med i prisen havde vi junglehytten til 6 personer (vi var 5 afsted), fri adgang til badeland, Abeland, blomsterparken og alle de andre aktiviteter, der fulgte med ferieparken. Vi skulle altså ikke betale for nogle entreer. Derudover var der en valgfri bamse til de børn, der boede i hytten.

Hytten var gennemført! Vi boede vitterligt i en JUNGLEhytte! Vores hytte hed “Leoparden” og der lå en Leopard øverst oppe under taget på verandaen. På verandaen var der ligeledes pyntet op med ekstra blade, lyskæde og dyr rundt på væggene. Borde og stolene udenfor var af træ, stolene var træstube.

Indendøre var det ligeledes 100% gennemført! Jeg havde på ingen måde forestillet mig, at det ville være SÅ gennemført, men altså, jeg blev klogere.
Der var en hyggelig stemning indendøre, selvom vi kun boede på 25 m2.

Der var mulighed for at kravle op af en rebstige til hemsen, hvorfra man kunne kravle under loftet i et net, der første ud over spisebordet i stuen. Fra hemsen kunne man ligeledes kravle ned i øverste køjeseng i det ene soveværelse og derfra kravle fra en stige og ned. Skulle børnene sove på hemsen, var der mulighed for at fire en lem ned foran indgangen, som var bygget af træ.

Rundt om i værelserne, stuen og badeværelset, var der små dyr, fodspor, træ, blade osv., der gjorde man virkelig havde følelsen af, at man boede i junglen!

Som sagt; DET VAR GENNEMFØRT!! Og børnene elskede at kravle rundt, opdage forskellige ting og hele tiden have noget at kigge på. Ja, jeg synes virkelig også det var imponerende og inspirerende!

Det skal lige siges, at hemsen var høj nok til, at jeg i midten kunne stå oprejst (1.70 høj).

Alt det andet

Som sagt var der fri adgang til de forskellige ting. Vi bruge to formiddage i badelandet, som igen var gennemført af temaet “Jungledyret Hugo”! Igen; imponerende og skide hyggeligt!

Vi brugte en hel dag i Jesperhus Blomsterpark, hvor der om eftermiddagen var Hugo-show – til vild begejstring for børnene. De var helt opslugte af de 20 minutters optræden der var på scenen, også selvom vi ikke stod helt tæt på – de kunne stadig følge med, da “dyrene” er i så stor en størrelse, at selv den bagerste kan fornemme, hvad der foregår.

Hugo-show, her med Hugo, Rita og Delle-Kaj.

Jeg havde ikke fået vist filmene om Jungledyret Hugo for Zara, inden vi tog afsted, selvom jeg havde planlagt det. Pludselig skulle vi bare afsted. Det er absolut ikke et must at børnene ved hvem Hugo er, inden man tager afsted. Der skal nok opstå et forhold til ham/dem alligevel.
Hun valgte en Hugo-bamse da vi kom, og har fortalt mig at næste gang skal hun have Delle-Kaj!

Så var der det her formidable Abeland! Et land for selv det største legebarn. Et legeland, der mere eller mindre er “aflåst”, så man i hvert fald ved ens barn er der, hvis ikke man er med rundt hele tiden. Det var ikke mange ture Zara ville have mig med rundt i det klatre-univers, der var derinde. Et klareunivers, der var forbundet hele vejen rundt. Kravlede du op et sted, kunne du komme til det hele. Gik man op af en trappe, kunne man ligeledes komme til det hele. Det var SÅ fantastisk!

Som sagt; Zara fik lov til at styre sit eget show i Abeland, hun skulle bare vide, hvor vi var. Hun var lige så glad for det område, der var skabt til de mindre børn; bolde, et skib, biler, små rutsjebaner, vipper, klodser og hvad mindre børn nu en gang elsker at lege med!
Hun havde en fest derinde hver dag! Kn onsdag holdte vi pause fra Abeland, så børnene havde mulighed for at få slappet af og koblet fra, midt på ugen!

Abeland.

Den fedeste ferie ever

Som jeg startede ud med, så kunne jeg ikke have givet Zara en bedre ferie, end den hun fik i sidste uge! Der var gang i den – fra morgen til aften! Selvom det ikke lyder til at forældrene er på som sådan, så er man det alligevel!

Fredag formiddag, da vi havde pakket bilerne og afleveret nøglerne til hytten, gik vi Abeland, for at børnene kunne få brændt noget energi af, til soveturen i bilen på vej hjem. Da vi voksne satte os i en stol ovre i Abelandet, kiggede vi på hinanden, med de mest trætte øjne, poser under øjnene og lysten til kaffe i drop, og sagde; “Godt vi skal hjem nu! Der er bare for langt!” Haha.

Vi var trætte, børnene var trætte, men vi skal helt klart afsted igen!

Jesperhus Feriepark er den fedeste “legeplads” til de børn, der endnu ikke er startet i skole! Vil mene at det er fantastisk indtil 7årsalderen, men så er der heller ikke rigtig udfordringer for dem længere!

Vi skal afsted igen til foråret, og vi glæder os begge to rigtig meget! Opsparing skal lige tjenes ind igen, og så skal der hurtigst muligt bestilles!

VARM VARM ANBEFALING HERFRA! Tag endelig afsted! Men er ikke afhængig af høj solskin og tørvejr, selvom det helt sikkert er at foretrække 😀

Jesperhus Feriepark ligger i Nykøbing på Mors, til de der ikke ved det.

Skriv et svar