Memories …

Alle minder har deres historie. Nogle gode, nogle dårlige, nogle forsvinder i en tid og nogle forsvinder aldrig.

Jeg har nogle af dem alle sammen. En af dem, der har været forsvundet for en tid, dukkede op i dag, takket være Facebook og den fine funktion, der hedder “Minder”.

Om 6 dage bliver Zara 4 år – 4 (!!) år!! Hun bliver stor og jeg synes godt nok tiden går rigtig hurtigt. 4 år er en stor ting. Jeg synes det er en stor alder. Hvordan forsvandt 4 år lige?

De forsvandt! Og 4 år, er også den tid der gået siden det skete, det jeg blev mindet om i dag.

Hendes fødselsdag

I dag er 4 årsdagen for at hendes far modtog hans visum. Hans visum til at komme til Danmark i 3 måneder. Hans visum til at komme til Danmark, for at være sammen med mig og hans kommende datter. Hans visum til at komme herop og se, hvordan vores kultur er og vores land.

Jeg havde termin med Zara d. 15.10.15 og den dag havde vi planlagt, at han skulle ankomme. Førstegangsfødende går ALTID over tid – so they say! Haha. Det gjorde jeg også – med 1 døgn!

Problematikken lå bare i, at han kom ikke den 15.10 som planlagt. Han ankom først til Kastrup, til Danmark d. 20.10.15. Zara var 4 dage gammel, da han mødte hende første gang, på trods af vi havde aftalt noget andet.
Hvad der egentlig er årsag til det, det kan jeg ikke huske i dag, jeg husker bare jeg var ked af det, jeg var skuffet, jeg var såret, jeg var pumpet op med hormoner og græd nonstop!

Og med mindet i dag, fik jeg lidt den følelse tilbage? Hvorfor kunne han ikke være her, den dag hun blev først, når han årene efter var nødt til at markere ham selv, ved at sende gaver til hende?

Tja, jeg er videre! Tanken dukkede bare lige op i dag. Nok fordi det snart er hendes fødselsdag, og det er lige heromkring jeg plejer at høre fra ham.
Spændende om det sker igen i år …

Skriv et svar