Forelsket syd for Alperne – no more

Og hvorfor så det? Ja, det skal jeg fortælle.. Hvorfor bruge min tid på noget, der ikke længere fylder i mit liv? I min hverdag? I mit hovede?

Jeg startede med at berette om mit møde og forhold til Zaras far, tilbage sidste efterår. Meningen var, at dette indlæg skulle være det 11. afsnit i historien omkring det, men jeg kom alligevel til at overveje; hvorfor?

Da jeg startede, var det med hensigten at jeg skulle få tingene bearbejdet og evt. kunne hjælpe andre kvinder, der har stået i lignende situation, eller bare bryde et tabu, der måske er derude et sted; det at leve i et manipulerende, kontrollerende og undertrykt forhold!

Sagen er bare den; jeg bruger ikke kræfter på det længere. Jeg har ikke behov for at komme af med historien i kronologisk rækkefølge længere. Jeg bruger al for meget tid på noget, der ikke længere er en del af mit liv. Og hvorfor skal jeg egentlig det, når jeg er kommet videre?

Når jeg tænker på, hvordan mit liv egentlig er, så har jeg det sq meget godt! Bedre end jeg har haft det i lang tid!
Der er ingen grund til, at jeg bruger timer på at gå gennem gamle beskeder, mails, billeder, blot for at få de gamle følelser, reaktioner og diverse andre ting frem. Jeg kan jo lige så godt fortælle det jeg husker, når jeg føler for at fortælle om det! Lige nu føler jeg ikke for det!

Lige nu er tiden bare en anden.
Lige nu er mit liv et helt andet.
Lige nu er jeg den stærkeste udgave af mig selv.
Lige nu er jeg den stærkeste mor for Zara!!
– Og det er DET der er vigtigt!

Hendes far har fyldt rigeligt i mit liv! Den næste han skal fylde for, er Zara. Og der er hun ikke endnu! – Den tid skal dog nok komme!

Jeg er videre!

Det jeg egentlig vil frem til er; JEG ER KOMMET VIDERE!
Jeg har ikke behov for at gennemleve det forhold en gang til! Det har sat sine sår, der er blevet til ar. De vil altid være der. Det vil altid følge mig! Og sådan er det jo nu bare en gang!

What doesn’t kill you, makes you stronger!
– det lever jeg virkelig efter!

Kan i alle have en helt fantastisk dag! 🙂

Skriv et svar