Forelsket syd for Alperne #7

Ingen billeder af min veninde og jeg sammen fra denne. En masse af Roomie og jeg. Den dag i dag tænker jeg stadig; “what the hell happened?”

Vi rejste tidligt om morgen den 28. september 2014. Ja, det var faktisk stadig nat, men så var vi jo også i Marmaris tidligt og fik noget ud af dagen.

Ja tak, det skal jeg love for – jøsses …

Manipulerende fra dag 1

Jeg har igen været igennem gamle beskeder fra WhatsApp, og hold nu op en adfærd. At mine alarmklokker ikke ringede den gang – jeg forstår det simpelthen ikke. Sket er sket, og desværre kan fortiden ikke ændres.

Min veninde og jeg skulle mødes med en britisk veninde, den dag vi kom, da hun skal rejse sent samme aften. Det havde vi aftalt hjemmefra og jeg havde også fortalt til Roomie, at jeg ikke kom med det samme.

Vi skulle lige have lov til at lande, mødes med hende og få handlet lidt; vand, chips osv. til lejligheden.

He did not care!!

Der var klart noget han ikke forstod. Det var tydeligt han VILLE have kontrolen over mig, og bestemme hvad jeg skulle lave, gøre og hvor jeg skulle være.

Den dag endte vi med at mødes ved Blue Port og gik på cafe, My Way. Hvad kan jeg sige. Det jeg mindes fra den dag, så er alt pludselig godt igen, da han ser mig og jeg følger med ham!

Det tog lang tid at få ham “overtalt” til at jeg rent faktisk ikke havde lyst til andet, end at være sammen med ham. Jeg ville bare at det skulle passe mig, på MIN ferie. Jeg ville stadig gerne have mine dage med min veninde, spise med hende (de fleste aftener) og stadig gå ud.

The big surprise

Det her manipulering, sure miner og kontrolerende attitude, fortsætter om aftenen og rent faktisk også hele ugen. Med mindre jeg selvfølgelig gjorde lige det HAN vil have jeg skulle gøre – med det samme!

Men altså, den aften vi ankom ville han åbenbart overraske mig med et eller andet. Han endte dog med at blive så sur på mig, fordi jeg ville være ude lidt og drikke nogle drinks, at han rent faktisk gik fra mig. Vi var overhovedet ikke et par endnu. Jeg endte med at blive så tosset, at jeg GIK ud til ham, hvilket var langt! Long story short!

What a surprise jeg kommer ud til – levende lys i hele lejligheden! Det var da romantisk, og sødt af ham, men ikke noget at blive sur over.

Den dag i dag er jeg ikke i tvivl om, hvad det er for et spil han har kørt den gang – og jeg faldt i med begge ben.

Min veninde ønskede virkelig han var “one in a million”, for min skyld, men ment i forhold til alle damerne der rejste derned (og stadig rejser derned). Om han nogensinde har været mig utro, det er stadig et stort spørgsmål for mig – jeg har aldrig taget ham i det.

Han var ikke “one in a million” på væremåde. Han passede lige ind i de fordomme man har, eller i hvert fald dem jeg har, omkring kurdiske mænd og deres kultur. Kærlighed gør bare blind, at man ikke ser det før bagefter. Inklusiv mig selv..

The end of it

Det fortsætter sådan her med Roomie hele ugen, men den gang, som er sagt 1000 gange før, kunne jeg ikke se det.

Det er ikke ham og jeg, det bliver the end of.

Det er min veninde og jeg…

En aften, hvor vi sad på Talk of the Town, min veninde og jeg, kom Roomie ned. Vi havde udelukkende været ude og spise og sad nu her, hvor vi ville have et par drinks. Hele dagen havde jeg tilbragt med Roomie på vandet, på bådtur. Jeg ville også gerne snakke om min dag, med en, der snakker samme sprog – min veninde! Det hele skulle ikke gå op i mand og pladderromantik.

Noget gik galt den aften. Jeg ved ikke om jeg (stadig) er i fornægtelse, eller hvad der er sket med min hukommelse og den aften, jeg registrer knap, hvad der sker.

Roomie og min veninde (som rent faktisk havde snakket GODT om ham indtil videre) snakkede/diskuterede noget, jeg ikke fik med fra starten af. Jeg snakkede med en af bartenderne imens – emne husker jeg slet ikke.

Pludselig rejste min veninde sig så hurtigt fra stolen, at den væltede bagud, og hun gik ret hurtigt ud på toilettet. Jeg efter hende. Han havde kaldt hende for en luder! Svin (siger jeg den dag i dag)!

Den dag var jeg VERDENS DÅRLIGSTE veninde! For selvom han havde såret hende, og hun skulle være min nummer 1, vælger jeg at tage med ham hjem, i god tro om, at det dagen efter var glemt.

Det var det bare desværre ikke…

Resten af ferien og fremad

Der var trykket stemning resten af ferien, i bussen på vej hjem og efter vi kom hjem, selvom vi fik os en tur på McDonalds i Fredericia 😉

Vores venskab sev hurtigere og hurtigere ud i sandet.

I 1.5 år snakkede vi ikke sammen! Hende jeg havde allermest brug for, gennem mit forhold til Roomie, skubbede jeg væk fra mig, fordi jeg den gang ikke kunne se, at han havde handlet FULDSTÆNDIG respektløst over for hende.

Den dag i dag har jeg fået hende tilbage i mit liv og det sætter jeg stor pris på og er jeg virkelig glad for, men den gang, der forblev jeg i troen om, at Roomie og jeg var det bedste for hinanden….

Skriv et svar