Forelsket syd for Alperne #10

Dagene mellem mit første besøg i hans hjemby, til andet besøg, er meget svingende …

Det at leve i et langdistanceforhold er sq ikke nemt. De få timer vi tilbragte sammen, i hinandens selskab, var jo alt! Dagene mellem dagene vi havde sammen, var ulidelige!

Den første konflikt vi havde, var Nytårsaften 2014/2015. Roomie vidste jeg skulle holde det sammen med gode venner, med god mad og god vin, samt drinks. Jeg havde fået besked på, at jeg ikke måtte drikke mig for fuld! Det mente han ikke, der var nogen grund til!

Samtidig havde jeg lovet ham, efter vi havde snakket sammen til midnat hans tid, at jeg ville ringe midnat min tid. Det skete ikke! Ikke fordi jeg glemte det, men fordi signalet var lort! Som det altid er nytårsaften! Vi snakkede først sammen ca 45 min senere og ja;

HELVEDE VAR LØS!

Han var sur i flere dage! Virkelig modbydelig sur og skuffet! Han kunne ikke stole på mig længere, jeg var absolut ikke værdig osv. Blot fordi jeg endte med at være ret så fuld og ikke ringede til midnat! Der skulle ikke mere til… Den med “trust” gjorde ondt! Og jeg måtte undskylde mange gange, for noget jeg egentlig ikke burde undskylde for!

Tingene ændrede sig

Efter denne aften, altså nytårsaften, blev der en gevaldig ændring i hans adfærd. Jeg er helt sikker på, at jeg ikke lagde mærke til det den gang, men ser/læser det tydeligt nu! Den kontrollerende adfærd blev synlig!

Fremad i 2015 kan jeg se, hvordan han bestemmer hvornår jeg skal være hjemme fra aftaler med veninder. Ikke i form af at han siger/skriver jeg skal være hjemme der og der, men i forbindelse med en Skype-aftale. Så siger han, at han fx kan Skype til midnat min tid og er jeg ikke hjemme til at gøre det, så betød han jo ikke nok for mig! Jeg forstår det slet ikke i dag!

Aldrig er der nogen, der har skulle bestemme, hvornår jeg skulle være hjemme. Aldrig er der nogen der har skulle bestemme noget som helst omkring mig. Og pludselig er der en der kan bestemme, hvilken farve neglelak jeg skal have på. Synes faktisk det tendere til at være pinligt!

Min veninde

Noget der har chokeret mig endnu mere er, at jeg gennem de sidste dage, har læst beskeder og opdaget hvor manipulerende han har været over for mig.

Jeg har haft skrevet undskyld til min veninde jeg rejste med, fordi det først er gået op for mig, hvad der rent faktisk skete i det her forhold, efter jeg er begyndt på disse indlæg. Min veninde og jeg gled fra hinanden, men fandt hinanden igen!

I mine beskeder til Roomie har jeg skrevet til ham, at jeg godt kunne se nu, hvad min veninde havde haft gang i, tilbage på ferien i 2014. Og nu her jeg læste dem, tænkte jeg virkelig; WHAT THE FUCK??! Hun havde overhovedet ikke haft gang i noget som helst! Jeg har ikke undskyldt nu her, men har undskyldt over for hende, da jeg læste beskederne tidligere på året fra den periode, og godt kunne se, at det IKKE var hende, men HAM! Jøsses!!

Jeg er i chok! Virkelig i chok over, hvordan jeg har været i den tid – og det her er kun starten!

I januar 2015 rejser jeg til hans hjemby igen! Denne gang i 10 dage!

Skriv et svar