Første uge med struktureret mad

Og hvordan er det så gået? I forhold til mig selv og i forhold til Zara. Læs med..

// Indeholder reklame.

I sidste uge skrev jeg om, hvordan jeg er blevet ambassadør for Sara, der er indehaver af Victu.dk.

Ja, jeg har overholdt kostplanen ret grundigt, synes jeg selv. Har brugt hendes eksempler på morgenmad, frokost, aftensmad og mellemmåltider, men også gjort brug af de byttelister hun har sendt med.

I de byttelister er der nøje udregnet hvad forskellige grøntsager, kød, stivelsesformer, fedt, flydende, grønt, frugt osv. indeholder pr. 50 gram og 100 gram. Det er  nemt at gå til! Jeg bruger virkelig godt af dem, især til mellemmåltiderne.

Jeg er primært en snack-pige. Om aftenen, når forberedelsen skal klares, eller “Nybyggerne” skal ses i fjernsynet, vil jeg hellere kunne sidde og snacke med forskellige ting, fremfor et stykke knækbrød med pålæg på. Her har hendes byttelister været geniale.

Kostplan og Zara

Og så er der jo også lige Zara, der skal tages hensyn til. Det har faktisk været overraskende nemt.

Om morgen har hun fået sit fuldkornstoast, sol altid, og jeg primært den lækre skyr tallerken. Den er VIRKELIG forelsket i! I forhold til Saras plan, skal den indeholder 250 gram skyr med diverse, lækre toppings på. De 250 gram skyr spiser jeg faktisk kun, de dage jeg skal i skole fra morgenstunden af. Skal jeg ikke skole, og vi sover lidt længere, bliver det kun til 170-200 gram. Der er rigtig meget mad!

Til aftensmad har vi også fået ting, sol zara gider spise; boller i karry, kylling i karry, biksemad. Hun ELSKER (heldigvis) kogt broccoli, så det får vi tit.

Projekt “Ryde op i fryseren” fra i går.

Så med Zara i huset, en kostplan at følge og til tider udregninger, der skal laves, så kan det alligevel SAGTENS lade sig gøre.

Hvad så med mig?

Ja, hvad så med mig!

Jeg er knap så oppustet, som for en uge siden. Prutter simpelthen også bare hele tiden 😉

Jeg har ikke haft nogen form for hovedepine, selvom det godt kan ske, når man sætter sit sukkerforbrug gevaldigt ned. Troen dog, ved at jeg stadig har fået frugtsukker, har haft en indflydelse på det.

Jeg har ingen problemer haft med min mave! SÅ DEJLIGT! Det hører man ellers, at folk får problemer med maven, når kosten ændres. Det har heller ikke været problemet her.

Men en uge med dejlig variende kost, uden jeg har været nødt til at handle en masse ekstra hjem, uden at føle sult, og samtidig med en tilfreds datter. Det er fantastisk! Og så har det resulteret i et vægttab på 2.2 KG!

Så i aften fik Zara lov til at vælge, hvad vi skulle have at spise. Det resulterede i en tur på McDonalds! Og jeg kunne kun sige, at lige i dag var det okay. På vægten i morges med et flot resultat, og en veloverstået praktikeksamen her i eftermiddag! Det er sq okay at det fejres, synes I ikke? 😉

Go’ onsdag aften til jer!

Skriv et svar