Cirkus Arena – Norden største cirkus

Hvad synes en pige på 3.5 år så om Nordens største cirkus? Læs med 😉

Fik ikke et billede af den fuld!

For noget tid soden, havde jeg overhørt min mor sige til Zara, at de skulle i cirkus sammen en dag! Da jeg så så plakaterne for Arena hænge rundt om i byen, med forestilling den 3. juni, ringede jeg til min mor.

Jeg havde været inde og kigge billetter og det var “kun” 130kr til forskel mellem de billigste og dyreste billetter! Derfor skulle vi da sidde HELT forrest! Eller, det blev til 2. og 3. række, men det var stadigvæk forrest! Min far, morfar, fik 3. række – han er trods alt højest. Haha.

Showet

Til aftensmad havde jeg lovet Zara popcorn! Og stolt var hun, da hun satte sig ind med sin helt egen popcorn i skødet, på sin helt egen stol, i det her store telt. Stolt med stolt på!!

Showet startede kl. 17! Bubber som konferencier. Intro fra højttalerne med “gamle” minder, til den del af publikum, der ikke var børn, og stadig kan huske “Bubbers Badekar”! Helt perfekt!

Så tæt sad vi 😉

Showet begyndte! Og jeg kan virkelig ikke huske ALLE de forskellige optrædender der var! Fik slet ikke taget billeder af det hele!

De arabiske heste var dog de første i manegen, efterfulgt af små ponyer. Det er utroligt hvad man kan få dyr til. Udover de arabiske heste, var der dromedarer og duer, hvor “duehviskeren” også havde sin lille hund med i showet.

Masser af akrobatik! Både under loftet og på gulvet/jorden. Det er lige så imponerende, hvad de kan formå at præstere! Og sikke muskelbundter! Wow!!

I en alder af næsten 32 år, er jeg blevet lige så imponeret denne gang, som jeg helt sikkert gjorde som barn! Selv mine forældre, der efterhånden har været en del gange i cirkus, var lige så imponeret!

3 år og cirkus

Og så var der hende Zara, som det skulle handle om.

Jeg havde fortalt at vi skulle i cirkus og havde oplevet nogle stykker sige til mig, at de synes det var rigtig tidligt. De havde spurgt om jeg var sikker på det var noget for hende. Og videre i den dur. Andre havde heldigvis også sagt, at de var sikre på det blev en god oplevelse.

Billetterne var købt! Afsted vi skulle.

Hun var dybt imponeret over det her STORE telt, der var opstillet nede på havnen. Vi kiggede til dromedarerne, som stod indhegnet udenfor, men dem ville hun ikke kigge på. Hun ville op. Shit tænkte jeg! Der røg de 2-2.5 timer med en datter, der bare ville brokke sig.

Som sagt, jeg havde lovet popcorn til aftensmad, så dem skulle vi da om og købe. Ned kom hun. Hun fik som egen lille æske med popcorn, og vi andre delte en stor. Dog havde vi ikke den store ret længe, da Zara så den. Haha.

Vi går ind i teltet og finder vores pladser, ca. 10 min før forestillingen skal starte. Zara kigger rundt. Holder øje med alt, især de fore mænd, der kravlede op til lysene, som de skulle styre.

Kl. 17 starter de! Og kl. 18.06 holder de 16 min. pause! Den times tid af showet, der nu er gået, har Zara været fuldstændig forgabt i DET HELE!! Lige inden pausen er der show med motorcyklister, som hun synes var lidt højt. Med mormors hænder for ørerne var det fint! Helt perfekt!

Efter 16 min. pause var der en god time igen. Og igen oplevede jeg en datter, der var fuldstændig forelsket i det her! Så fulgte med i alt! Så alt! Og ikke én eneste gang sagde hun at hun ville hjem, at hun ikke ville se det, at det var dårligt. Hun så det bare!

Dagene efter

Dyrene fortæller hun om. Både hjemme og i børnehaven. Og så ham klovnen, der bare var så fjollede, som hun siger! Han har fået en stor plads i hendes hjerte og hukommelse. Særligt et bestemt akt af hans husker hun og snakker hun om.

Her kæmper klovnen med en haj i et blåt badekar. Klovnen vinder og han spiser hajen. Ca. sådan fortæller Zara om det!

Jeg er vild med det! Og jeg er særligt vild med, at det ikke var en skuffelse, men en kæmpe oplevelse for det lille menneske ❤️

Næste år skal vi helt sikkert afsted igen!

Skriv et svar